Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Γαβρόγλου - Αμετανόητος και μετά την επιβεβαίωση των ολέθριων συνεπειών της συγχώνευσης με το ΤΕΙ

Θα μπορούσα να πω πολλά για τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο Γαβρόγλου στην συνέντευξη του στην Πελοπόννησο, απαντώντας στην ανοικτή επιστολή της Συγκλήτου (εδώ) αλλά θα σταθώ σε κάτι πιο σημαντικό στη φάση αυτή.

Κατά την προσφιλή του πρακτική αγνοεί επιδεικτικά τη Σύγκλητο και καταφέρετε σε όλες του τις απαντήσεις κατά του Πρύτανη. 

Την Σύγκλητο αγνόησε επιδεικτικά και όταν πέρασε με άθλιες μεθοδεύσεις το Νόμο του για συγχώνευση

με το ΤΕΙ. Και το έκανε αυτό ενώ γνώριζε πολύ καλά ότι η πράξη του αυτή ήταν ενάντια στην συντριπτική πλειοψηφία της Πανεπιστημιακής κοινότητας. Βέβαια τότε είχε μαζί του μια Πρύτανη που έπραττε αντίθετα με τις αποφάσεις της Συγκλήτου και την πλειοψηφία της Πανεπιστημιακής κοινότητας επικαλούμενη μια μειοψηφία για την οποία γνώριζε πολύ καλά ότι την είχε διαμορφώσει με απαράδεκτες μεθοδεύσεις και όχι μόνο (εδώ). 

Είχε τη στήριξη μιας Πρυτάνεως που την βλέπαμε στα πρώτα καθίσματα στις κομματικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ακυρώνοντας με τον τρόπο αυτό τις τόσες προσπάθειες μας να πείσουμε τους φοιτητές μας να μην είναι κομματικά καθοδηγούμενοι. 

Αλλά όταν στην ερώτηση ότι πολλοί του χρεώνουν ότι αγνόησε την πλειοψηφία της συγκλήτου του Πανεπιστημίου (η οποία ήταν συντριπτικά ενάντια στη συγχώνευση) απαντά «Δεν την αγνοήσαμε» (ενώ προχώρησε στην συγχώνευση) κατανοείς πλήρως ότι άδικα χάνεις τον χρόνο σου ασχολούμενος με αυτού του είδους την “επιχειρηματολογία” που σε κάνει να θέτεις ακόμη μια φορά το φιλοσοφικό ερώτημα: Πόση μπουρδολογία μπορούμε να αντέξουμε ακόμη; Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου