Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Διαφάνεια - Συγκρότηση Ερευνητικής Ομάδας

ΠΡΟΣ
Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού
 
Αξιότιμη κ. Ρούσου,

Σας προωθώ έγγραφο μου με τίτλο "Διαφάνεια - Συγκρότηση Ερευνητικής Ομάδας" που είχα αποστείλει 20/1/2008 στον ΑντιΠρύτανη  Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Έρευνας και στο οποίο δεν έλαβα απάντηση αλλά το σημαντικότερο δεν είδα τις ενέργειες εκείνες από πλευράς της Διοίκησης που θα διασφαλίζουν την διαφανή διαχείριση όπως περιγράφεται στο κείμενο μου.
 
Δυστυχώς μπορώ να επαναλάβω σήμερα απευθυνόμενος και σε σας
"Είμαι σίγουρος πως συμφωνείτε, ακόμη παραπάνω σήμερα, πως πολύ δύσκολα αντιμετωπίζονται «εδραιωμένα συμφέροντα, νοοτροπίες και συμπεριφορές που αναπαράγουν τη διαφθορά» και πως αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς ρήξεις. " και θα συμπλήρωνα, ελπίζοντας πως δεν συμβαίνει, αρκεί η ρήξη να μην χρειάζεται να γίνει με τον εαυτό μας.

"Πολλοί από μας εξάλλου είχαν ήδη δώσει τον προσωπικό τους αγώνα για την διαφάνεια σε αντίστοιχες περιπτώσεις και μάλιστα σε πιο δύσκολες από την σημερινή εποχές. Αλλά είναι επίσης προφανές πως θα είμαστε από την άλλη πλευρά αν υποσχέσεις σαν αυτές που αποτελούσαν βασικές θέσεις της βασικής διακήρυξης αρχών δεν υλοποιηθούν στο βωμό των όποιων σκοπιμοτήτων."

Σας ευχαριστώ
Κλεάνθης Θραμπουλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου