Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Για την σωτηρία της χώρας ... και την ομαλοποίηση της λειτουργίας των Πανεπιστημίων


Σε αυτές τις δραματικές για την χώρα στιγμές, η Σύνοδος των Πρυτάνεων, μετά τη συνεισφορά της, χθες, στη διαδικασία για τον σχηματισμό Κυβέρνησης,  αισθάνθηκε την ανάγκη να καταθέσει για άλλη μία φορά, σε "αυτές τις δραματικές συνθήκες για τα Πανεπιστήμια", τις προτάσεις που διατυπώθηκαν στην έκτακτη Σύνοδο του Λαυρίου το Δεκέμβριο του 2010 και οι οποίες δεν λήφθηκαν υπόψη στην κατάρτιση και ψήφιση του Νόμου 4009/2011.» Δραματικές οι συνθήκες για τα Πανεπιστήμια

Καιρός λοιπόν να αρχίσει άμεσα ένας διάλογος, για να φτιαχτεί ένας νέος Νόμος για τα Πανεπιστήμια για ... την ομαλοποίηση της λειτουργίας τους. 

Τώρα! ... που θα αρχίσει και ο διάλογος, από μηδενική πάντα βάση, για τη σωτηρία  της χώρας.

Καλή μας νύχτα!


ΥΓ
Συναντήθηκε … λέει με το ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Συναντήθηκε με τη Σύνοδο των Πρυτάνεων   … του μετέφεραν, την αδήριτη ανάγκη για παραμονή στην θέση τους για ακόμη ένα χρόνο … για να διασφαλίσουν … την ηρεμία στα Πανεπιστήμια ώστε να μπορέσει να εφαρμοστεί ο Νόμος …. για την σωτηρία της χώρας … Και μην πάει το διεστραμμένο μυαλό σας κάπου άλλου.
Δεν πιστευω να έχει κανείς απορία, μετά από τις παραπάνω συναντήσεις, γιατί δεν υπήρχε ανάγκη συνάντησης με τα ΕΑΚ;


Σχετικά κείμενα

1 σχόλιο:

  1. "Δυστυχώς, όπως αποδείχτηκε οι πολιτικοί ηγέτες (άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο) δεν ενδιαφέρονται για το μέλλον τού τόπου μας. Πάνω απ' όλα η... "καρέκλα". Με το πέσιμο τής... αυλαίας φάνηκε ότι δεν υπάρχει αύριο (τουλάχιστον επί τού παρόντος) γι' αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα και τυχαίνει να είναι η πατρίδα μας.
    Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο αγώνας σταμάτησε. Κάθε Έλληνας πατριώτης που λέει ότι αγαπά την πατρίδα του πρέπει ν' αγωνιστεί για ν' αφήσει... κάτι για τους μεταγενέστερους, όπως και εμείς βρήκαμε... κάτι, από τους προγόνους μας. Η ιστορία δεν σταματάει με μια ήττα σύντομης, σχετικά, διαρκείας."
    Νι Κάππα

    ΑπάντησηΔιαγραφή