Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Όχι! δεν σε εμπιστεύομαι

Είκοσι  χρόνια τώρα ζεις μέσα στο ψέμα, χειροκροτείς το ψέμα, στηρίζεις το ψέμα. Δεν αντέδρασες ποτέ στο ψέμα. Είκοσι  χρόνια τώρα δεν είχες κανένα σχέδιο, παρά μόνο αυτό για τον εαυτό σου.
Σήμερα θυμήθηκες τη πατρίδα, θυμήθηκες την αλήθεια, θυμήθηκες την ειλικρίνεια. Και αυτό, είμαι σίγουρος, γιατί απλά αυτό πουλάει σήμερα. Αυτό έκανες τόσα χρόνια, αυτό ξέρεις να κάνεις. Αυτό θα κάνεις και στο μέλλον. Συνέχισε να το κάνεις. Είναι επιλογή σου. Δεν θα με έχεις όμως μαζί σου. Θα είμαι απέναντι σου. Θα είμαι με τη νέα γενιά. Αυτή που κατέστρεψες. Αυτή που της στέρησες  κάθε όνειρο, κάθε ελπίδα.

3 σχόλια:

  1. "Το δημοσίευμα αποτελεί κόλαφο για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς ο συντάκτης του αναφέρει πως η ανάληψη του χαρτοφυλακίου Οικονομικών από τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ βύθισε την εμπιστοσύνη της Ευρώπης στην Ελλάδα. Κάνει εκτενή αναφορά στα ραπίσματα που δέχτηκε από τους ομολόγους του κατά την παρθενική του εμφάνιση στο Eurogroup, ενώ θεωρεί ότι η αποχώρηση της τρόικας από την Αθήνα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, σηματοδότησε τον εκτροχιασμό του ελληνικού προγράμματος.

    Η εφημερίδα θεωρεί υπεύθυνο τον Ευαγ. Βενιζέλο για την κατάρρευση της κυβέρνησης Παπανδρέου, αναφέροντας ότι δεν είχε ενημερώσει τον τότε πρωθυπουργό για τη δήλωση που έκανε, αποκηρύσσοντας το δημοψήφισμα, καθώς και ότι οι βουλευτές που ξεκίνησαν αμέσως μετά επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού, ανήκαν στον κύκλο επιρροής του."
    αρνητικά τα σχόλια του διεθνούς τύπου για τον Βενιζέλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή