Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

κ. Κουμπιά, η ευαισθησία σας για ενημέρωση ….

Βλέπω πως η ευαισθησία σας για ενημέρωση των μελών του Τμήματος έχει αυξηθεί καθώς πλησιάζει η συνταξιοδότηση σας, ακόμη και παραμονή Δεκαπενταύγουστου …
Και αυτό είναι επόμενο να προκαλεί εντύπωση καθώς όχι μόνο δεν είχατε ανάλογη ευαισθησία για ενημέρωση, αλλά είχατε επιλέξει να κινήστε με παντελή έλλειψη ενημέρωσης για πολύ σημαντικά για το Τμήμα και το Πανεπιστήμιο θέματα και θα αναφέρω ορισμένα μόνο παραδείγματα στην φάση αυτή:
Α) όσο ήσασταν (για πολλούς μήνες) μέλος της επιτροπής διαλόγου για την συγχώνευση με το ΤΕΙ (εδώ)
Β) κατά την συνεδρίαση της Συγκλήτου (19/12/2019).
Πιο συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της συζήτησης του θέματος Νο 3. «Συγκρότηση Συμβουλίων-Επιτροπών βάσει του εσωτερικού Κανονισμού του Πανεπιστημίου Πατρών» και πιο συγκεκριμένα στο επιμέρους θέμα της θεματικής αυτής ενότητας που ήταν η ανασυγκρότηση της επιτροπής Δεοντολογίας του Βήματος ηλεκτρονικού διαλόγου του ΠΠ. Μετά την ανασυγκρότηση η Σύγκλητος ανέθεσε στην νεοσυσταθείσα επιτροπή την σύνταξη κανονισμού Ακαδημαϊκής λειτουργίας του ηλεκτρονικού ΒΗΜΑΤΟΣ διαλόγου. Στη συνέχεια κάνατε αναφορά στο “πρόσφατο μήνυμα του καθ. Κ. Θραμπουλίδη” («Εργα Βιτρίνας …») (η τοποθέτηση σας καταγράφηκε στα πρακτικά). Η τοποθέτηση σας αυτή επικροτούμενη από την κ. Πρύτανη η οποία παραποίησε τις θέσεις μου και βρήκε δικαιολογημένη την αντίδραση σας κάνοντας μάλιστα αναφορές και σε “λασπολογίες” στο παρελθόν για το πρόσωπο της. Η τοποθέτηση σας βρήκε άξιο συμπαραστάτη τον Αναπληρωτή  Ακαδημαϊκών υποθέσεων και διεθνών και Πρόεδρο μιας άλλης επιτροπής Δεοντολογίας η οποία, κατά πρόταση του, θα μπορούσε να λύσει το θέμα αυτό. Αυτά έλαβαν χώρα τον Δεκέμβρη του 2019 αλλά κατά περίεργο λόγο ο Πρόεδρος της επιτροπής τα θυμήθηκε κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και λίγες μόνο μέρες μετά την δημόσια ερώτηση μου η οποία αφορούσε την υποψηφιότητα του ως Πρύτανη (εδώ).
Κατά την διάρκεια της συζήτησης του θέματος στην Σύγκλητο φέρεστε να διερωτάσθε για το “ποια από τα μέλη της Συγκλήτου ξέρουν αν αυτά που αναφέρονται στο μήνυμα του κ. Θραμπουλίδη είναι αναληθή ή όχι;”. Αυτό έχει καταγραφεί στα πρακτικά χωρίς καμία αναφορά σε τοποθέτηση σας για τα “αναληθή”.  
Επειδή δεν φροντίσατε να ενημερώσετε τα μέλη της Συγκλήτου, όπως προκύπτει από τα πρακτικά, για το ποια από αυτά που αναφέρονται στο μήνυμα μου είναι αναληθή, αλλά ούτε και τα μέλη της επιτροπής Δεοντολογίας, τα οποία με κάλεσαν σε απολογία, εκμεταλλεύομαι τώρα την ευαισθησία σας για ενημέρωση των μελών του Τμήματος, και σας παρακαλώ ενημερώστε τα μέλη του Τμήματος για όσα αναληθή αναφέρω στο μήνυμα μου (για τα οποία και υποθέτω παραπέμφθηκα στην επιτροπή δεοντολογίας). Και αυτό γιατί από 1 Σεπτεμβρίου δεν θα έχετε την δυνατότητα, σύμφωνα με την ισχύουσα απόφαση σας (?), πρόσβασης στην λίστα dep του Τμήματος.
 Γ) στα πλαίσια της κοινοποίησης επιστολής μου στα μέλη του advisory board του Τμήματος (εδώ), την οποία και κοινοποίησα και σε σας και στον Αναπληρωτή Πρυτάνεως Ακαδημαϊκών και Διεθνών θεμάτων. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει (καθώς δεν μου κοινοποιήθηκε) σχετική, δική σας ή του Αναπληρωτή Πρυτάνεως, ενημέρωση των μελών του advisory board για τα αναφερόμενα στην επιστολή μου. Επειδή είμαι σίγουρος πως τέτοια αλληλογραφία υπάρχει σας παρακαλώ να ενημερώσετε για αυτήν τα μέλη του Τμήματος.

Κλεάνθης Θραμπουλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου