Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Οι Πρυτάνεις εφαρμόζουν τον νόμο…

... έχουν στείλει τους εκλογικούς καταλόγους και ...

«Αναφορικά με την εφαρμογή του Νόμου για τα ΑΕΙ ο Αναπληρωτής είπε ότι ο νόμος εφαρμόζεται, οι πρυτάνεις εφαρμόζουν το νόμο. Έχουν στείλει τους εκλογικούς καταλόγους και ο Φεβρουάριος θα είναι ο μήνας εκλογών στα περισσότερα ιδρύματα.» εδώ
 
Αναφορικά με την εφαρμογή του Νόμου για το κάπνισμα,
σας λέω ότι ο νόμος εφαρμόζεται, οι καταστηματάρχες εφαρμόζουν το νόμο. Έχουν βγάλει τα τασάκια από τα τραπέζια και ο Φεβρουάριος θα είναι ο μήνας που δεν θα μπορείτε να καπνίσετε στα περισσότερα εστιατόρια.

Μήπως είμαστε τα Σελλά της Ευρώπης;    εδώ 

Τα άλλα τα «σύγχρονα Ζωνιανά» εδώ 
Άκουσα τον αντίλογο. Δεν τους δίνει λέει η Κυβέρνηση πιστώσεις για να κάνουν έργα. «για να κάνουν Κολυμβητήρια να ξεπλένουν το βρώμικο χρήμα» είπε ο Φοίβος στην πρωινή του εκπομπή. Και έτσι αποφάσισαν να κλείσουν τα αστυνομικά Τμήματα. Ρώτησα και έμαθα. Δεν έκλεισαν τα σχολεία τους. Δεν ξέρω ποιο είναι πιο επικίνδυνο σημάδι παρακμής για μια κοινωνία. Ίσως εκεί οι Δάσκαλοι να κάνουν ακόμη τη δουλειά τους.
Σκέφτομαι να ρωτήσω αν αρέσει το μοντέλο των Ζωνιανών. Δεν έχει νόημα να ρωτήσω τους Νονούς. Δεν έχει νόημα να ρωτήσω τους επίδοξους Νονούς. Δεν ξέρω ακόμη αν έχει νόημα να ρωτήσω μέσα στα Ζωνιανά. Ο νόμος της σιωπής που επιβάλλει η «μάνα» του Λάκη Λαζόπουλου (Σώπα! Σώπα! …) είναι σίγουρο πως δεν θα μου δώσει απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου