Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2008

ΕΠΕΙΓΟΝ: Προτάσεις για υποδομή ... κάπως έτσι γίνεται η απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων

Αγαπητέ Κώστα,

Όπως και εσείς αναφέρετε στο μήνυμα σας είναι απαράδεκτο να μας ζητάτε σήμερα το απόγευμα να σας υποβάλλουμε προτάσεις για στρατηγικό εξοπλισμό έως την Πέμπτη το πρωί. 

Αν θέλουμε να αξιοποιήσουμε αποτελεσματικά τα διαθέσιμα χρήματα που προέρχονται από την φορολόγηση του Έλληνα πολίτη θα πρέπει άμεσα να κάνετε ενέργειες για να αποσπάσετε μια ικανοποιητική παράταση στην  υποβολή της πρότασης.

Είναι προσβολή για τον τρόπο λειτουργίας του Ελληνικού Δημόσιου Πανεπιστημίου να αποδεχόμαστε τετελεσμένα γεγονότα αυτού του είδους και να αποδεχόμαστε αδιαμαρτύρητα  τον ορισμό τέτοιου είδους  προθεσμιών υποβολής προτάσεων.

Κανένα σοβαρό Πανεπιστήμιο δεν κάνει τον σχεδιασμό των επενδύσεων του σε εξοπλισμό σε μιάμιση μέρα.
 
Κλεάνθης Θραμπουλίδης

O/H Costas ***** έγραψε:
Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
Στην Γ.Σ. της 11-11-2008 ο Κοσμήτορας και ο Πρόεδρος μας ανακοίνωσας ότι εκτιμάται ότι θα δοθεί περίπου 1.200.000 Ευρώ στο Τμήμα για υποδομή μόνο, όχι προσωπικό. Απαιτείται ότι μέχρι την Πέμπτη το πρωΐ έχουμε διαμορφώσει γενικά τί θέλουμε να κάνουμε και τί εξοπλισμός απαιτείται και να υπάρχει αιτιολόγηση. Επροτάθει από τον Κοσμήτορα η υποδομή να είναι κοινή να έχει ένα μέγεθος και κυρίως να είναι στρατηγικού χαρακτήρα. Παρόλο που θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο να μας ζητείται να κάνουμε προτάσεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, νομίζω ότι καλό είναι να προσπαθήσουμε να έχουμε κάποιες προτάσεις.
 
Από συζητήσεις με άλλους Τομείς, σας ενημερώνω ότι θα υποβάλλουν προτάσεις. 
 
Για αυτό παρακαλώ τα μέλη ΔΕΠ να μου στείλουν προτάσεις σύμφωνα με το παραπάνω σκεπτικό. Εάν καταλήγουμε σε προτάσεις, θα συγκαλέσω έναν έκτακτο Τομέα για να αποφασίσουμε έως την Πέμπτη το πρωΐ.
 
Κώστας ******

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου